Anastasija progovorila o životu sa dečkom


odnedavno živi u stanu na Vračaru, umesto u porodičnom domu u Ljutice Bogdana. Pevačica i njen dečko Đorđe Kuljić napravili su, kako kaže, i te kako važan korak posle dve godine veze.

View this post on Instagram

i’m not your baby

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

“Bila sam samostalna i pre nego što sam promenila lokaciju boravišta. Mislim da to nije donelo nikakve enormne promene u moj život. Staram se o sebi i dovoljno godina imam da umem da donosim odluke sama, bez ičijeg sufliranja ili mešanja. Naravno i kada je finansijska strana u pitanju”, objašnjava Anastasija, pa nastavlja:

“Ne pričam o emotivnom životu, ali se mogu osvrnuti na ovo pitanje kao neki moj stav i generalizovati ga. Mislim da je to svakako važan korak u odnosu dve osobe koje su u vezi jer se tek zaista sa nekim možete upoznati kada ste stalno zajedno. Pa, samim tim znate da li ste jedno za drugo ili niste. Ako naučite da prihvatite vašeg partnera kao osobu koja pored dosta vrlina ima i mane, onda ste spremni da kreirate suživot sa njim.”

Prve dane avgusta Anastaisja, inače, provodi na odmoru u Crnoj Gori. Pošto napuni baterije odmah će se vratiti na posao, a tajna njenog uspeha je vera u sebe, kao i kreativnost, inovativnost i trud.

“Definitivno inovativnost, kreativnost, vera u sebe, trud, rad i predanost. Veliku ulogu igra i profesionalizam kojim bez ikakve skromnosti mogu da se pohvalim. U poslu sam veliki perfekcionista i ne dozvoljavam da se bilo šta prepusti slučaju”, kaže ona, pa dodaje:

“Ništa nije nemoguće ako verujete u sebe. Koliko god možda delovalo nedostižno u ovom momentu, trudom, radom i pozitivnim razmišljanjem, sve se može postići. Neko bi možda rekao ‘lako je njoj’ iz mnoštvo razloga, ali to su mahom ljudi koji imaju manjak samopouzdanja i nemaju osećaj da prepoznaju nečiji trud i predanost. Smatram da koliko god imali ‘jaka leđa’, kao što sam imala i imam ja, ne možete napredovati i postizati velike uspehe ukoliko se za iste ne zauzimate u potpunosti.”

izvori: Kurir/BlicRelated posts