ANASTASIJA PROSLAVILA 21. ROĐENDAN


S nekoliko dana zakašnjenja, upriličila je proslavu svog 21. rođendana u poznatom prestoničkom restoranu u koji je nekoliko minuta pre nje došla , sa Veljkovom verenicom Bogdanom Rodić. Ubrzo se pojavila i slavljenica, koju su okupljeni novinari odmah upitali da li se očekuje dolazak Đorđa Kuljića, njenog emotivnog partnera sa kojim je pre nekoliko dana slavila na Mikonosu.

– O tome ne pričam nikada – ostala je Anastasija pri svom, nakon čega je istakla da se na Mikonosu sjajno provela.

Specijalne želje, kako kaže, nema.

– Ništa spektakularno – samo da bude dobro veselje, to mi je u suštini najbitnije… Da bude dobra atmosfera, da se svi dobro provedu, da đuskaju, piju, jedu dobru hranu… – iskrena je Anastasija, koje je priznala da joj na ovakvim slavljima najviše nedostaje otac Željko Ražnatović Arkan.

Svi koje volim su tu, ali naravno ono što ne izostaje je otac…Verovatno ste i na to mislili, ali generalno svi koje volim su tu, tako da sam srećna – objasnila je slavljenica, koja je potom najavila da će njen prvi studijski album najverovatnije svetlost dana ugledati ove jeseni.

Kako je već najavljeno slavlju će prisustvovati veliki broj prijatelja, rođaka i saradnika porodice Ražnatović, a goste će zabavljati Sloba Radanović.

Ovom prilikom pevačica je prokomentarisala kako se oseća sada kada joj ćerka slavi 21.rođendan ali i otkrila koju želju je Anastasija imala za poklon.

– Sve se više vraćam u njihovo detinjstvo i oni su svake godine sve zreliji. Svaki njihov rođendan ima neku svoju priču, anegdotu i njegov takođe ali ne bih mogla da izdvojim neku baš sada posebnu situaciju. Njen 18-ti je bio jako lep i romantičan i emotivan. Nikada ni on ni ona nisu imali neke želje za poklon, njima je najbitinije da se provedu. Ja sam večeras došla da se provedem i proveselim sa svojim saradnicima – rekla je Ceca.

Ipak, da bi bila sigurna da će sve izgledati onako kako je zamislila, Anastasija je negde posle 16 časova stigla u “Topčiderac” kako bi bila sigurna da ima situaciju pod kontrolom.

Ona je ušla u restoran i bila oduševljena time kako sve izgleda, ali je ipak morala da da neke smernice da bi sve bilo potaman.

Related posts