Dušica hoće da zakopa ratnu sekiru sa Anabelom


Dušicu Jakovljević uskoro očekuje zasluženi odmor, a onda se na male ekrane vraća kao voditeljka Zadruge 3, koja kreće već od septembra, a koja će, kako nam je Dušica rekla, biti još bolja od prethodne. Voditeljku smo sreli na promociji duetske pesme “Problem”, Maje Berović i Ace Lukasa, gde je vodila program. Pitali smo je za njene probleme, a ona nas je iznenadila odgovorom.

Tokom finalne noći Zadruge 2 Dušica se zagrlila i poljubila sa Anabelom Atijas, i to nakon brojnih svađa i javnih prepucavanja, što je za mnoge bilo možda i najveće iznenađenje.

– Meni tu ništa nije bilo čudno. Znam da je Anabeli jako teško da gleda, kao i svakoj majci, kako njena ćerka pati. Svima je teško gledati, ne samo kako Luna pati, već da bilo ko plače i nije mu dobro. Milim da je u prvoj sezoni došlo do nesporazuma zbog uzavrelih emocija. Anabeli je bilo prvi put da je njena ćerka otišla u rijaliti i desilo se šta se desilo. Suočila se sa jedne strane sa velikom podrškom, sa druge strane sa vrlo velikom osudom javnosti. Jako je teško majkama da se sa tim nose.

Kompletan razgovor sa Dušicom pogledajte u videu na početku teksta.Related posts