Miki Đuričić IMAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Slomio sam karličnu kost na dva mesta – prvi intervju


doživeo je saobraćajnu nezgodu! Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Miki je zaspao za volanom, a trenutno se nalazi na Vojnomedicinskoj akademiji, gde je zbrinut. On je u svesnom stanju i oseća se dobro, što nam je potvrdila i njegova sestra Maja, koja nije želela da daje više informacija.

Podsetimo, Miki je pre izvesnog vremena izašao iz rijalitija “Zadruge” iz zdravstvenih razloga.

EVO GDE JE MIKI ĐURIČIĆ BIO NOĆ PRE NESREĆE: Pčelar je izašao iz rijalitija zbog svog zdravstvenog stanja, a OVO je radio sve vreme!

Miki Đuričić doživeo je saobraćajnu nesreću, kada je zaspao za volanom u toku vožnje. Veče pre nezgode, Miki je na svom profilu objavio fotografiju nastalu u Zemunu, gde je provodio vreme družeći se sa svojim prijateljima.

“Kod Naje u Zemunu kum fratelo, čuveni Pacov i Bane Nadoveza”, napisao je pčelar i ne sluteći šta će se desiti kasnije.

View this post on Instagram

Kod Naje u Zemunu kum fratelo,čuveni Pacov i Bane Nadoveza

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

ISPOVEST MIKIJA ĐURIČIĆA NAKON SAOBRAĆAJKE “Zaspao sam, sleteo i udario u ćupriju, moglo je biti gore”

Miki Đuričić imao je saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obrež blizu Pećinaca nakon čega je prebačen na VMA, a sada se oglasio iz bolnice. Do nezgode je došlo kada je Miki zaspao za volanom, a prilikom saobraćajke je zadobio prelom karlice i odmah je prebačen na VMA.

– Slomio sam karličnu kost na dva mesta. U redu sam i dobro podnosim, zaspao sam na trenutak vraćajući se iz Šapca i sleteo i udario u ćupriju. Mogao sam proći mnogo gore… ne brinite biću dobro – poručio je Miki uz fotografiju iz bolničkog kreveta.

View this post on Instagram

Ekstrnzija urađena hvala doktor pukovniku Vranicu

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

MIKI DIVLJAO ZA VOLANOM I TO BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Rijaliti učesnik napravio silne prekršaje, a onda doživeo nezgodu!

Miki Đuričić doživeo je saobraćajnu nesreću pošto je zaspao za volanom. On se nalazi na Vojnomedicijskoj akademiji, odakle se i oglasio fotografijom na Instagramu, odakle je i javio da je dobro što je preživeo. Kako Kurir saznaje, Mikija je u utorak, zaustavila policija i napisala mu dve prekršajne prijave.

Naime, Miki je prekoracio brzinu u okolini Pećinaca, zbog čega ga je zaustavila saobraćajna policija.

Kako Đuričić uopste nema vozačku dozvolu, napisane su mu čak dve prekršajne prijave, jedna za nepostojanje vozačke, druga za pekoračenje brzine.

On se obratio i svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram.

– Ekstenzija urađena, hvala doktoru pukovniku Vraniću – napisao je Miki na svom profilu na Instagramu, a fanovi su mu poželeli brz oporavak.

izvori: pink/kurir


Related posts