SCANDAL NOVINE: Anastasija se ISELILA IZ CECINE VILE! Davidu stiže dokaz ANine prevare! Stanija iznosi strašnu istinu o Luni i Gastozu! Goca noću priča sa Šabanom!


Gastoz je filovao informacijama! Saznala sve i rešila da je uništi – STANIJA IZNOSI STRAŠNU ISTINU O LUNI I GASTOZU! Marko ovo neće moći da podnese!
Luna plakala: ŠTA GOD DA ČUJEŠ, NE OSTAVLJAJ ME!

: Vreme je da ih vratim tamo gde im je mesto!
DAVIDU STIŽE DOKAZ ANINE PREVARE!
PLUS! Ana doživela nervni slom, pa zapretila Aleksandri: UDARIĆU TI NA DETE, VIŠE JE NEĆEŠ VIDETI!

ANASTASIJA SE ISELILA IZ CECINE VILE! Otkrivamo gde i sa kim živi!

Alarmantno stanje u kući! Pred odlazak u Kinu – DUŠKO ZAPRETIO KARLEUŠI!

Posle 40 dana Šabanovoj udovici sve gore – GOCA NOĆU PRIČA SA ŠABANOM, DOLAZILA HITNA POMOĆ!

BOLESNO! Milijana: MILOJKOVA ŽENA JE HTELA DA ME BIJE, a svi njegovi podržavaju našu vezu!

FOTO: Skinula muževu sliku sa telefona, sada nosi OVO!

ŠOK TAJNA: Pevač zbog ljubavnice prodao stan!

Razvedeni sportista bacio oko na ovu pevačicu!

FOTO: Glumci šljokaju na TV emisij!

Pevačici prave crnu magiju da umre!

View this post on Instagram

Kupite SCANDAL! Stanija IZNOSI STRAŠNU ISTINI O GASTOZU I LUNI! Anastasija se ISELILA IZ CECINE VILE! Aleksandra u ZADRUGU UNELA STRAŠNE DOKAZE! . . SCANDAL! u novom broju otkriva šta je Gastoz ispričao Staniji o njemu i Luni. Gde i sa kim sada živi Cecina ćerka koja se iselila iz njene vile. Gastoz je filovao informacijama! Saznala sve i rešila da je uništi STANIJA IZNOSI STRAŠNU ISTINU O LUNI I GASTOZU! Marko ovo neće moći da podnese! Luna plakala: ŠTA GOD DA ČUJEŠ, NE OSTAVLJAJ ME! . Aleksandra Subotić: Vreme je da ih vratim tamo gde im je mesto! DAVIDU STIŽE DOKAZ ANINE PREVARE! PLUS! Ana doživela nervni slom, pa zapretila Aleksandri: UDARIĆU TI NA DETE, VIŠE JE NEĆEŠ VIDETI! ANASTASIJA SE ISELILA IZ CECINE VILE! Otkrivamo gde i sa kim živi! . Posle 40 dana Šabanovoj udovici sve gore GOCA NOĆU PRIČA SA ŠABANOM, DOLAZILA HITNA POMOĆ! Alarmantno stanje u kući! Pred odlazak u Kinu DUŠKO ZAPRETIO KARLEUŠI! . BOLESNO! Milijana MILOJKOVA ŽENA JE HTELA DA ME BIJE, a svi njegovi podržavaju našu vezu! . . OTKRIVAMO JOŠ I OVO! ŠOK FOTKE: OVAJ PEVAČ podočnjake krije šminkom! Posle osam godina pevačice se pomirile zbog para! FOTO: Skinula muževu sliku sa telefona, sada nosi OVO! ŠOK TAJNA: Pevač zbog ljubavnice prodao stan! Razvedeni sportista bacio oko na ovu pevačicu! FOTO: Glumci šljokaju na TV emisij! Pevačici prave crnu magiju da umre! Još puno ekskluzivnih informacija i šokantnih paparazzo fotografija sa mora iz noćnog života, skandala, svađa… Sve ono što su poznati hteli da sakriju prošle nedelje od vas pročitajte samo u vašem omiljenom, najtiražnijem i najčitanijem tabloidu SCANDAL! . . #scandal #scandaltabloid #scandalrs #scandalmagazin #david #daviddragojevic #aleksandra #stanija #stanijadobrojevic #lunadjogani #luna #jk #jelenakarleusa #anakorac #markomiljković #anastasijaraznatovic

A post shared by SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) on

izvor: novine