Sloba za haljinu bivše supruge dao 500 evra i ponudio 2.100 evra za Cecinu ogrlicu!


priključio se humanitarnoj akciji prikupljanja novca za Nikolu Rabrenovića, kojem je lečenje u Rusiji jedina šansa da prohoda. Pevač je za 500 evra kupio haljinu bivše supruge Kije Kockar, koju je ona dala na licitaciju kao pomoć za Nikolinu operaciju, a zatim se nadmetao i za ogrlicu Cece Ražnatović. On je ponudio da uplati u fond Budi human 1.100 evra u zamenu za ovaj komad nakita, a zatim i 2.100 evra.

Njega je za ogrlicu pretekao drugi ponuđivač i to za 100 evra, ali mu je folkerka kao dragom kolegi zauzvrat ponudila svoje minđuše i to za prvobitnu sumu kojom je licitirao.

Pored njih, akciji se priključila i Kija.

– Haljina sa finala ” Zadruge” je prodata za 500 evra Slobi Radanoviću. Kao što sam obećala pokretačima ove akcije, ponudu ću duplirati. Tako će za Nikolu biti uplaćeno 1.000 evra – poručila je Kockareva, koja se među prvim poznatim ličnostima odazvala sakupljanju novca za Rabrenovića.

Pored ovoga, popularni pevač je na svom profilu ponudio na licitaciju Oskar popularnosti koji je dobio za otkriće godine.

– Treba da budemo humani i pomognemo Nikoli, kao što je i on pomagao ljudima kad je mogao. Ko bude ponudio najviše novca, dobiće ovaj Oskar popularnosti. Svi ostali molim vas šaljite 626 na 3030 kako bi on što pre otišao na operaciju i prohodao – apelovao je Radanović.

View this post on Instagram

Hajde da budemo humani i pomognemo Nikoli. Naše malo je njemu mnogo. Posaljite 626 na 3030 i ucestvujte u licitaciji. Sve o Nikolinoj borbi saznajte na profilu.Zbog velikog interesovanja ,licitacija traje do daljnjeg……. Poenta nije u licitiranju,nego da svako ko moze uplati sms. Ako neko zeli licitaciju,to je samo licna volja.❤️ Dinarski:160-533520-16 Devizni: 00-540-0002872.2 SMS: 626 na 3030 Želim da se u ovu akciju uključe sve kolege i prijatelje, zato nominujem @stevansrules @laziclaza @yaemina @raznatovicanastasija @aco_pejovic @milicatodorovicofficial @sladja.allegro da ponude neki svoj omiljeni predmet na licitaciju. Zajedno možemo sve!❤️ Ogrlica- @helenadia_official

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on


Related posts