Veljko Ražnatović: Jedva čekam da svom sinu pružim ono što ja nisam imao


Veljko i Bogdana Ražnatović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav 24. novembra, a o svadbi decenije, kako su je mnogi nazvali, i dalje se priča. Međutim, njih dvoje nemaju vremena da se vraćaju na to, već hrabro koračaju napred kako u nove radne pobede, tako i u pripreme za dolazak njihovog naslednika na svet.

Na pitanje da li je Bogdana zahtevna trudnica, budući otac nam je govorio kroz osmeh.

– Pa ručkamo sve, malo smo kenjkavi ponekad, ali sve je to normalno, hormoni. Ne bi mi bio problem ništa, uvek sam tu za nju. Još je rano da se pripremamo, imamo braće i sestara puno, a svi su tu mali, tako da sve što treba, krevetac i sve, mi smo opremljeni za to – kaže Veljko.

Na samom kraju, Veljko nam je priznao da jedva čeka da postane tata, te da je oduvek znao da će svom nasledniku dati ime po svom ocu.

– Nemam tremu, ja stvarno jedva čekam da postanem tata, ja, nažalost, nisam odrastao uz oca, tako da jedva čekam svom sinu da pružim sve što ja nisam imao. Oduvek sam znao da ću svom detetu dati ime po svom ocu, mislim da je to jedino pravedno – zaključio je Veljko za Pink.Related posts