ZADRUGA 3: TUČA Lepog Miće i Vladimira Tomovića jedva sprečena


i danas su se na sastanku žestoko posvađali, a samo brzom reakcijom obezbeđenja, sve je završeno bez posledica. Ipak, zbog svog nedoličnog ponašanja, Tomović je završio u zatvoru.

Lepi Mića i Tomović su zaratili jer je Vladimir odlučio da otkrije sve o planu koji je imao sa njim. Kako je Tomović tvrdio, Mića ga je podmitio da napravi lažnu dramu, a on mu je zauzvrat dao veliki budžet, na šta je on i pristao.

Vladimir Tomović i Lepi Mića došli su u ozbiljan sukob, jer je zadrugar otkrio sve detalje o paklenom planu koji su sklopili.

Naime, Tomović je tvrdio da ga je Lepi MIća podmitio da napravi lažnu dramu, a da će zauzvrat dobiti veliki budžet dok je bilo njegovo vreme vođstva, na šta je Vladimir pristao.

Lepi Mića i Tomović počeli su da se raspravljaju, pa je obezbeđenje odmah odreagovalo da ne bi došlo do većeg okršaja. Ovaj okršaj se završio tako što je Vladimir završio u zatvoru.

Lepi Mića, nakon žestoke rasprave sa Vladimirom Tomovićem koji je završio iza rešetaka, prišao je zadrugarima koji su bili kraj bazena.

Vidno iznerviran, Lepi Mića ispričao je Banetu Čolaku, Nikoli Orozoviću i Radetu Laziću da se ne plaši Tomovića, a onda je otkrio da je sam kriv što je pristao na igru.

On je za mene mala igrica, ima ovde jačih od njega! On mora da shvati da ga se ja ne bojim! Ja ga ne diram, ne provociram, spomenuo ga nisam. To što on sebe pronalazi, to je njegov problem. Prihvatio je igricu da se igramo sa budžetima – ispričao je Mića.Related posts