ZADRUGA: Miljana pogodila šoljom Davida i Lazara u glavu i raskrvarila ih, pa završila u zatvoru i pokušala da preseče vene


Veliki šef je organizovao sastanak kako bi svi zadrugari za stolom i pred svima mogli da se izjasne o svemu što im je smetalo tokom emisije radija ,,Amnezija” a u kojoj su skoro svi učesnici na šaljiv način bili prozivani.

Međutim, između pojedinih ukućana došlo je do žestokog sukoba, a posebno između Miljane Kulić i Davida Dragojević koji su se posvađali zbog Ane Korać.

Njih dvoje su pokušali fizički da nasrnu jedno na drugo, a onda je Kulićeva u odbrani pogodila Davida u glavu šoljom za kafu, koja je povredila i njega i Lazara Jeremića.

David je zajecao od bolova, a obezbeđenje je odmah odreagovalo i za početak odvelo Miljanu u zatvor.

Nakon što je nastao veliki haos kada je pogodila Davida Dragojevića i Lazara Jeremića šoljom u glavu, stiglo je i pismo Velikog šefa. Milan Milošević je pročitao pismo u kom je bila odluka da Miljana bude kažnjena, sa čim se ona složila.

Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana zbog gađanja šoljom bude kažnjena dvonedeljnim honorarom i direktnom nominacijom – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Što se tiče direktne nominacije srećna sam, volela bih da budem nominovana. Što se tiče šolje, izvinila bih se Lazaru, sa njim nisam imala konflikt. Moja namera nije bila da nikoga napadnem šoljom, već je mene napalo deset hijena, ove dve lezbejke – rekla je Miljana, a onda je ponovo nastala svađa.

Čim su Miljanu zatvorili počela je da besni! Lomila je sve pred sobom, pa u jednom trenutku staklom pokušala sebi da prereže vene. Ova scena alarmirala je obezbeđenje koje ju je odmah izvelo napolje, dok je ona ridala na sav glas.

Related posts