ZADRUGA – NAJNOVIJE VESTI: Izbačen je Lazar Jeremić, ali..


Publika je dala svoj glas i izabrala još jednog učesnika rijalitija “ 2” koji je zauvek napustio imanje. Protekle večeri nominovano je njih troje. je kažnjena direktnom nominacijom zbog agresivnog ponašanja, je dobio najmanji procenat podrške publike, a zadrugari su odlučili da Milana Petkovića pošalju u zatvor.

Ognjen Amidžić je posetio Belu kuću, nakon čega su nominovani zadrugari morali da odigraju igru koja će odlučiti kome će od njih biti duplirani glasovi. Naime njihov zadatak je bio da gumicom gađaju toalet papr koji je bio okačen na drvenu šipku. Kako niko od njih nije bio uspešan u ovom izazovu, procenat glasova nije bio dupliran.

Voditelj je saopštio da Miljana Kulić ima 34% glasova, Milan Petković 51%, dok Lazar Jeremić ima 15% glasova, a stanar Bele kuće koji napušta takmičenje je upravo Lazar. On se pozdravio sa svojim cimerima, a odmah zatim napustio imanje.

Lazar Jeremić je dobio najmanju podršku publike u “Zadruzi 2”. On je u studio televizije Pink došao vidno raspoložen i nasmejan, a Dušici Jakovljević doneo je i jednu ružu, što ju je posebno oduševilo. On je domah na početku razgovora prokomentarisao svoju situaciju sa Natašom Moskvom, koja ga je ostavila i ubrzo nakon toga smuvala se sa Adamom Đoganijem.

Nije ona (Moskva) bila iz te priče, možda nije želela. Drago mi je mnogo zbog ovog momka što je ostao. Imao sam šest meseci da pokažem kakav sam. Zadovoljan sam, samo se malo kajem zbog onog konflikta sa Borom na početku – rekao je Lazar.

Jeremić je prokomentarisao i odnos koji trenutno imaju Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša, te je istakao da je reper sam kriv zbog situacije u kojoj se našao.

Tenzija je sve veća, kako se bliži kraj, svi se bore. Ša je dečko koji ne voli da se to spominje, ta priča oko njega i Dragane, on odmah bude van sebe. Zaljubljen je u svoju ženu, voli je, ali sam je to dozvolio sebi. Oni pričaju da je to pismo jako davno napisano, ali ne znam što je tek sad pronađeno, što nisu pocepali – naveo je on.

Lazar je prokomentarisao i to da li postoje simpatije između Mine Vrbaški i Milana Petkovića, te je obnasnio da ne veruje u to da se među njima može roditi ljubav.

Milan ima simpatije prema Mini, ona voli da zavodi, ali mislim da je zaljubljena u Marka. Neće biti ništa između Mine i Milana – zaključio je Jeremić.

Dušica Jakovljević je na samom početku emisije istakla da zadrugare od sutra čeka specijalan zadatak. Osim toga, poznato je da je Veliki šef uvek pun iznenađenja, pa je za večerašnjeg izbačenog zadrugara Lazara Jeremića spremio izazov kakvom se sigurno nije nadao.

Naime, Jeremić je večeras osvojio najmanji procenat glasova publike te je on napustio Belu kuću. U studiju ga je dočekala voditeljka koja mu je samo nekoliko minuta po izlasku saopštila da će se on vratiti u Belu kuću kod zadrugara, ali pod specijalnim uslovom.

Večeras ćeš se vratiti u “Zadrugu”, ali neće to biti baš tako lako. Da bi se ponovo vratio u “Zadrugu” do srede ne sme da se otkrije da si se vratio. Moraćeš sam da se snalaziš za hranu. Niko ne sme da zna da si tu. Ovo ti je šansa da se vratiš u borbu za 50.000 evra – saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Imam već neku ideju u glavi. Znam jedno mesto, radionica može da se otključa, ali znam jedno mesto gde ne može niko da me vidi – odgovorio je kroz smeh Lazar.

Related posts