GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021


Godina 2021. obećava da že biti velika i optimistična, a za razliku od 2020. godine, sudeći po položaju planeta možemo očekivati brojne pozitivne promene.

Saturn i jupiter u znaku Vodolije donose nam prijatnu atmosferu i lepa osećanja, pa je moguće da će se u 2021. godini kreirati neki od najlepših odnosa. Ove dve planete će naročito sreće doneti onima koji su usamljeni ili još uvek tragaju za svojim srodnim dušama.

Sa druge strane Pluton i Uran u narednoj godini ruše mnoga stečena uverenja, prelaze granice i bore se protiv ograničenog pristupa životu. Njihova glavna misija je sloboda. Iako će njihov uticaj mnogima prijati, nekima će biti teško da izađu iz komfor zone, ali tu u pomoć dolazi Jupiter koji nam pomaže da u 2021. godini napravimo balans u mnogim sferama života.

Planete Pluton i Uran donose nam snagu da se borimo za svoja prava, budemo odlučniji i prevaziđemo brojne izazove. Pomažu nam da osvestimo i bolje shvatimo svoje ambicije i da se istinski borimo za njihovo ostvarenje.

Neptunov boravak u znaku Riba donosi ono što nam je najviše nedostajalo u 2020. godini, umirenje i spokoj. Snažan uticaj ove planete pomaže nam da kontrolišemo jake emocije i uzdržimo se od impulsivnih reakcije.


Related posts