NIKAD NIJE KASNO FINALE – 01. 11. – cela 40. emisija


O spektakularnom finalu pete sezone šoa ”” i dalje se priča jer su u njemu trijumfovala tri takmičara koja su pravi primer krilatice da !

Iako su članovi žirija, pa i samih 12 finalista izjavili da su u finalu svi pobednici, ipak se izdvojilo troje najboljih, te smo dobili pobednike odlukom vaših sms glasova, facebook glasanja kao i stručnog žirija.

Prvi pobednik kog smo dobili jeste Zorica Erić koju je publika odabrala putem sms glasova, a lepa crnka iz Mrčajevaca odnela je pobedu na dva fronta- Ja sam pobedila i sebe- rekla je Zorica koja je već dve godina ”čista” nakon što se borila sa porocima.

– Bila sam najgora u svom gradu, a sada sam opravdala poverenje koje su mi dali. I sad mogu da budu ponosni. Hvala svima koji su me podržali- rekla je pobednica za portal Grand.online.

Drugi trofej bio je uručen Rifatu Ramoviću iz Tutina, koji je život posvetio praveći tekstove i muziku za dečije pesme ali i organizovajući festivale u svom kraju- Planiram da nastavim to da radim- rekao je nakon pobede, pa dodao da nije očekivao ovaj rezultat- Ma nisam mislio da ću biti ni u prvih 5. Velika je čast i odgovornost.

Vahid Musić izglasan je za pobednika od članova stručnog žirija a nasmejani pevač postao je poznat po tome što je dobio dete u 49oj godini i tim postupkom pokazao da zaista nikad nije kasno- Planiram da nastavim da pevam i uveseljavam ovaj narod. Daj Bože saradnja sa Grandom i Sofrinim orkestrom to bih baš voleo- rekao je Vahid.

izvor: Grand


Related posts