ZADRUGA 3 IZBACIVANJE UŽIVO: Nominovane su Aleksandra i Barbara, a ispala je…


Nakon što su zadrugari izabrali da Aleksandra Nikolić bude prva nominovana zadrugarka, Ognjen Amidžić saopštio je i ko od stanara Bele kuće ima najmanju podršku publike.

– Ja sam očekivala da ću biti nominovana, jer je Zola tu duže, nisam se naljutila i to je to. Svi su me pohvalili – rekla je Aleksandra.

– Što se tiče nominacija, ja sam očekivao da neću biti nominovan. Nije me sada ništa povredilo, kao prošlog puta. Osvrnuo bih se na Lepog Miću, ja sam razmišljao koga ćeš poslati, lagao bih kada bih rekao da mi ne znači mnogo što me nisi poslao. Mnogi su mi zamerili svađu, ja sam neko ko je trpeo sve prošle sezone – pričao je Zola.

Potom je voditelj podigao Mirka Gavrića, Barbaru Pajović, Mionu Jovanović i Ivanu Šopić kao zadrugare koji su bili u opticaju za nominaciju. Ognjen je zatim rekao da je druga nominovana Barbara.

Odlukom glasove publike, Barbara Pajović je u duelu sa Aleksandrom Nikolić izgubila borbu za opstanak i samim tim je ove noći napustila takmičenje.

Ona je briznula u plač kad je u studiju zatekla svoju baku koja joj je zasigurno bila najveća podrška, pa u razgovoru sa Dušicom Jakovljević otkrila šta ju je sprečavalo da se prilagodi uslovima u zatvorenom prostoru.Related posts