ZADRUGA 3: Panda je izbačen, ušla Luna Đogani


Stefan Milošević je ove noći napustio velelepno imanje u Beloj kući sa 18% glasova milionskog auditorijuma. U studiju ga je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, a on joj je ispričao prve utiske nakon izbacivanja.

Često sam razmišljao o spoljnom svetu, počeo sam da se gasim i udaljavam od svega. Ovo sa Borom što se desilo, to me dotuklo – priznao je Milošević.

Milošević je u studiju prokomentarisao i odnos Nikole Orozovića i Branislava Radonića Brendona, a potom i druženje Jelene Pešić i Marka Miljkovića.

Čujem da su stranice Brendon i Oroz pogurale taj njegov procenat. Vidim ja da to njemu ne prija. On je presmešan kada se naljuti, zbog toga ga svi peckaju, jer se pali – istakao je Panda.

Pa kod njih je to družimo se, prija im. To kažu sa osmehom, to već znači da su se poljubili. Ne verujem da su se poljubili, nisu imali vremena. Vidim da je Luna malo ljuta. Marko se isekao kada je ona ušla, ali trudi se da to prikrije – ispričao je Milošević.

ove večeri na iznenađenje svih ulazi u Belu kuću. Kada se začula melodija Lunine pesme “U ljubavi luda” svi su sa nestrpljenjem iščekivali ulazak pobednice druge sezone rijaliti programa “”.

se sve vreme smeškao, dok je Jelena Pešić izbezumljeno gledala u jednu tačku.

Kako je Luna kročila u Belu kuću dočekao ju je otac Gagi Đogani koji je zamalo zaplakao kada ju je ugledao.

Srce moje, dobro došla – rekao je Gagi.Related posts