ZADRUGA 4 FINALE: Pobednik je Nadica Zeljković


Dana 6. septembra 2020. godine počela je četvrta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu. 54 zadrugara se te noći uselilo u Belu kuću, koja se nalazi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Kroz Belu kuću ove sezone prošlo je čak 78 takmičara, a trenutno se, deset meseci nakon početka “Zadruge 4”, u njoj nalazi njih 16 zadrugara.

U samo superfinale plasiralo se šesnaestoro veličanstvenih, i to: Mišel Gvozdenović, Milica Kemez, Maja Marinković, Marko Janjuševiće Janjuš, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević, Aleksandra Nikolić, Filip Car, Miljana Kulić, , Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović, Lepi Mića, Nenad Aleksić Ša, Fran Pujas i Paula Hublin.

Nakon nešto više od 10 meseci, došlo je vreme da saznamo ko je pobednik “Zadruge 4”. Dve najbolje plasiranje takmičarke, Milica Kemez i Nadica Zeljković stigle su u studio, gde su se pozdravile sa Mirelom Kemez i Kijom Kockar, koje su došle da ih podrže.

Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Dušica je otkrila da je pobednica “Zadruge 4” Nadica Zeljković, koja je osvojila 31% glasova. Nadica je dobila ček od 50.000 evra, koji je glavna nagrada u “Zadruzi”. Milica Kemez je osvojila 28% glasova publike, a kao nagradu osvojila ne PIK montažnu kuću.Related posts